Start
Donna Chang
Ansiktsprodukter Bad & Massageolja Balsam Bodylotion Bodymist Candle Tarts Doft Ljus Duschgelé Eterisk olja Fotvård Handkräm Home & Linen Mist Kropsskrubb Presentask Schampo Tvål
Fønix musik
DVD
Kreativ Insikt
Affirmationskort Anteckningsböcker Bokmärken Böcker CD-skivor Fotoalbum Kort Magneter Plånbokskompisar Påsar Smycken Tavlor Tändsticksaskar
Presentaskar
Nya varor!
REA
 
  

Kreativ Insikt Affirmationsarmband Jag Skapar

Kreativ Insikt Affirmationsarmband Jag Skapar
Kreativ Insikt Affirmationsarmband Jag Skapar
Kreativ Insikt Affirmationsarmband Jag Skapar
Kreativ Insikt Affirmationsarmband Jag Skapar
Kreativ Insikt Affirmationsarmband Jag Skapar
Vårt pris
199,00 kr
Leveranstid: 1-2 dagar
Medelbetyg:


Enhet: 

   
Artnr:102272
Beskrivning:
Text: Jag skapar mitt liv. Den här affirmationsarmringen påminner dig i vardagen om att du är en kraftfull skapare av ditt liv.

Armringen har en text och ett hänge med en hjärtformad turkos. Enligt folktron symboliserar turkos ovillkorlig kärlek och öppnar upp för att se och ta emot den kärlek som finns runt omkring oss. Den står också för skönhet, helhet och frid.

Armringen kommer i en mörkblå organzapåse tillsammans med en liten folder som beskriver tankarna bakom smyckets tillblivelse, se texten i foldern längst ner.


Måttet längs med insidan av ringen är 20,5 cm. Bredden på själva ringen är 6 mm, tjocklek 3 mm. Av rostfritt nickelfritt stål 304 (högsta kvaliteten) och ädelsten (turkos).


Design: Carolina Gårdheim.

Stenar med goda krafter?
När många lägger in en positiv betydelse i något blir det som en affirmation, dvs skapande.

Du är skaparen av ditt liv
Den här affirmationsarmringen har fötts ur viljan att i vardagen påminna mig själv om det som jag har funnit att vi alla är: Kraftfulla skapare av våra liv.

Texterna på armringarna är Jag skapar mitt liv, Lycka är bara en tanke bort och Jag väljer glädje. I min värld skapar vi själva vår lycka genom att drömma, välja glädje, känna tacksamhet för allt som är gott och inse att vi alltid har ett val i fråga om vad vi själva vill bidra med på jorden.

Tack för att du finns och för att vi delar det här äventyret som kallas livet. Nu skapar vi nya mirakel tillsammans!
Carolina Gårdheim

Redo att handla?
Att avsluta köpet är enkelt, snabbt och säkert. Ni kan välja att avsluta köpet med antingen kreditkort, internetbanken eller genom faktura.