Start
Donna Chang
Ansiktsprodukter Bad & Massageolja Balsam Bodylotion Bodymist Candle Tarts Doft Ljus Duschgelé Eterisk olja Fotvård Handkräm Home & Linen Mist Kropsskrubb Presentask Schampo Tvål
Fønix musik
DVD
Kreativ Insikt
Affirmationskort Anteckningsböcker Bokmärken Böcker CD-skivor Fotoalbum Kort Magneter Plånbokskompisar Påsar Smycken Tavlor Tändsticksaskar
Presentaskar
Nya varor!
REA
 
  

Kreativ Insikt Länkarmkedja till berlocker

Kreativ Insikt Länkarmkedja till berlocker
Kreativ Insikt Länkarmkedja till berlocker
Kreativ Insikt Länkarmkedja till berlocker
Vårt pris
59,00 kr
Leveranstid: 1-2 dagar
Medelbetyg:


   
Beskrivning:
Våra berlocksmycken består av tolv olika berlocker med karbinhakar och olika texter, en armkedja, två halskedjor i olika längder, ett mobilhänge och tre par örhängen.

Du väljer själv hur många och vilka berlocker du vill ha och på vad du vill hänga dem. Möjligheterna är många!

Observera att du köper berlockerna och ev halskedja, armkedja och mobilhänge var för sig.


Armkedjan är 20 cm lång och tillverkad i en nickelfri stålpläterad rostfri zinklegering. OBS! Det finns två olika ringar att stänga kedjan med, så att du kan få två olika längder på kedjan (på den ena bilden, med berlockerna, ser det ut som om det bara är en ring). På armkedjan hänger en liten bricka med Välj kärlek på ena sidan och Kreativ Insikt på den andra.

När du väljer att även köpa våra berlocker till kedjan får du alltihop i en fin vit organzapåse.

Tips: Färgen kan skavas av något med tiden. För att behålla smycket fint längre låt det inte komma i kontakt med vatten, parfym eller krämer på daglig basis.

Design: Carolina Gårdheim.

Redo att handla?
Att avsluta köpet är enkelt, snabbt och säkert. Ni kan välja att avsluta köpet med antingen kreditkort, internetbanken eller genom faktura.