Start
Donna Chang
Ansiktsprodukter Bad & Massageolja Balsam Bodylotion Bodymist Candle Tarts Doft Ljus Duschgelé Eterisk olja Fotvård Handkräm Home & Linen Mist Kropsskrubb Presentask Schampo Tvål
Fønix musik
DVD
Kreativ Insikt
Affirmationskort Anteckningsböcker Bokmärken Böcker CD-skivor Fotoalbum Kort Magneter Plånbokskompisar Påsar Smycken Tavlor Tändsticksaskar
Presentaskar
Nya varor!
REA
 
  

Kreativ Insikt Halssmycke Tro, hopp & kärlek 3 Änglar... (Ängel)

Kreativ Insikt Halssmycke Tro, hopp & kärlek 3 Änglar... (Ängel)
Kreativ Insikt Halssmycke Tro, hopp & kärlek 3 Änglar... (Ängel)
Kreativ Insikt Halssmycke Tro, hopp & kärlek 3 Änglar... (Ängel)
Vårt pris
299,00 kr
Leveranstid: 1-2 dagar
Medelbetyg:


   
Beskrivning:
Text på brickan: Änglar finns – du är en.

Ängeln är 7 x 3 cm och kulhalskedjan är ca 80 cm. På halskedjan finns en liten bricka med orden Välj kärlek. Smycket kommer i en lila jutevävspåse med en lapp om halsen, som berättar kort om smycket. Halssmyckets alla delar är tillverkade i rostfritt nickelfritt stål 304 (högsta kvaliteten), så det har mycket hög hållbarhet.

Design: Carolina Gårdheim.

Tro, hopp & kärlek
Detta smycke kom till mig efter arbetet med boken Personliga ceremonier och temat Ceremonier & symboler. I det arbetet letade jag fram gamla symboler som människan har använt i årtusenden och gjorde nya, modernare, personliga tolkningar av dem. Samtidigt tänkte jag naturligtvis på alla de starka mer självklara symboler som vi omger oss med i vår tid. Som till exempel hjärtat eller fredsmärket, ja, även en ängel kan väl sägas vara en stark symbol för vad det nu är som du tolkar in i den. Jag tänkte: varför inte använda även de här symbolerna, men att på något sätt knyta ihop dem med mina texter.

Det var så jag landade i kollektionen Tro, hopp & kärlek – både berlockerna och halssmyckena. Jag har satt mina texter till symbolerna, men som med alla symboler, tycker jag att det är viktigt att påpeka att det är du som fyller symbolen med dess värde. Vad betyder den för dig? Står hjärtat för kärlek eller omtanke, för kärlek till din nästa, dig själv eller något annat? Står fredsmärket för fred på jorden eller frid i hjärtat? Står ängeln för kärlek, andlighet eller något gudomligt? Du bestämmer! Du har den möjligheten vad gäller allt i ditt liv, att fylla det med positiva värden – eller inte. Varför inte välja kärlek, när vi nu kan?
Redo att handla?
Att avsluta köpet är enkelt, snabbt och säkert. Ni kan välja att avsluta köpet med antingen kreditkort, internetbanken eller genom faktura.