Start
Donna Chang
Ansiktsprodukter Bad & Massageolja Balsam Bodylotion Bodymist Candle Tarts Doft Ljus Duschgelé Eterisk olja Fotvård Handkräm Home & Linen Mist Kropsskrubb Presentask Schampo Tvål
Fønix musik
DVD
Kreativ Insikt
Affirmationskort Anteckningsböcker Bokmärken Böcker CD-skivor Fotoalbum Kort Magneter Plånbokskompisar Påsar Smycken Tavlor Tändsticksaskar
Presentaskar
Nya varor!
REA
 
  

Kreativ Insikt Halsband Kärlek och Drömmar

Kreativ Insikt Halsband Kärlek och Drömmar
Kreativ Insikt Halsband Kärlek och Drömmar
Kreativ Insikt Halsband Kärlek och Drömmar
Kreativ Insikt Halsband Kärlek och Drömmar
Kreativ Insikt Halsband Kärlek och Drömmar
Bild: (C) Kreativ Insikt AB
Vårt pris
299,00 kr
Leveranstid: 1-2 dagar
Medelbetyg:


   
Vårt fina silverpläterade halssmycke Kärlek & drömmar har vi gjort för att fira att Kreativ Insikt fyllt 5 år (nov 2008). Kärlek och drömmar är så mycket vad Kreativ Insikt står för - att följa sina drömmar, leva sitt liv och att sprida kärlek!

Halssmycket kommer i en fin svart ask med en liten folder. Så här står det i foldern:


Detta halssmycke har fötts ur en längtan att bära sina drömmar nära hjärtat.

I min värld föds våra drömmar i själen. Men det är hjärtat som ger drömmarna näring genom den kärlek och respekt som vi visar oss själva och vår omvärld.


I smycket finns en lapp där du kan skriva ner din dröm, en dag i ditt drömliv eller en affirmation. Skriv som om det redan var sant och känn i din kropp att det verkligen är sant, inuti dig.


Din dröm är omgiven av kärlek. Dels den starka uppmaningen Välj kärlek och dels ringen med den kraftfulla affirmationen Älskad och trygg – skapad för stora ting.


Varje gång du rör vid smycket känner du din dröm eller din affirmation och tar därmed ett steg närmare den.


Smycket är skapat av mig, drömmare som 2003 grundade Kreativ Insikt, företaget som vill inspirera dig att leva ditt liv.


Du är värd det bästa liv du kan föreställa dig. Hur ser det ut? Kan du drömma det, kan du leva det...
Carolina GårdheimSmycket består alltså av en halsskedja, en ring med text, en behållare med en bit papper i att skriva sin dröm eller affirmation på och en liten bricka med orden Välj kärlek på ena sidan och Kreativ Insikt på den andra sidan. Smycket och foldern ligger i en svart ask, som i sin tur ligger i en vit organzapåse.

Halskedjan är 80 cm lång och den stora ringens diameter 4 cm.

Smycket är tillverkat av en silverpläterad zinklegering. Eftersom silvret ligger på ytan kommer det med tiden troligen att nötas av något. Du behåller smycket fint längre genom att inte ha det i vatten eller låta det komma i kontakt med krämer och parfym.


Redo att handla?
Att avsluta köpet är enkelt, snabbt och säkert. Ni kan välja att avsluta köpet med antingen kreditkort, internetbanken eller genom faktura.